søndag 27. januar 2013

Utstilling

Det har vært utstilling på skolen og DH(Design og håndverk) fikk lov til å være med. Vi delte oss inn i grupper og lagde to supre utstillinger. Den ene gruppen hadde om linjen frisør og den andre hadde om DH generelt.

Jeg var med i den gruppen som hadde om DH og produktene vi hadde laget dette halvåret. Vi samarbeidet bra og fikk en super utstilling med produkter vi selv har laget. Vi lagde også brosjyre og visittkort. Alt passet bra sammen og den fargen som bandt det hele sammen var orange. Vi hadde tatt inspirasjon fra en orange skisse blokk som vi bruker mye på vår linje. Vi lagde brosjyre og visittkort i samme stil og i den orange fargen. I utstillingen var inspirasjonen tatt fra et arbeidtsrom med en arbeitdspult.

Vi lærte mye om hvordan vi burde utstille for at folk skulle stoppe å bli nyskjerrige. Vi lærte at det er viktig å plasere ting i leser linja og at det må være forskjellige høyder på tingene du vil vise frem. Det du skal ha mest tyngde på eller det som er det viktigste i utstillingen burde være blikkfanget også burde resten være ting som passer sammen med blikkfanget. Blikkfanget i vår utstilling var den orange logoen vår som sto høyest og i midten av utstillingen vår. For å lage et mønster valgte vi å gjenta denne orange fargen litt flere ganger i utstillingen vår.




Her er noen bilder fra den ferdige utstillingen.
 
 
Det var veldig vanskelig å lage en utstilling som vi alle ble fornøyde med. Alle hadde forskjellige meninger om hvordan det skulle se ut, men til slutt ble bakgrunnen svart og utstillingen bra komponert.
 
 
- Cecilie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar